KARAMAN ŞUBEMİZİN 3. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ
02 Ocak 2020, Perşembe

Sağlık-Sen Karaman Şubemizin 3. Olağan Genel Kurulu New Karaman Otelde gerçekleştirildi. Genel Kurulda tek aday olan Beytullah Bayır şube başkanı seçildi.

Genel kurula hitap eden Genel Başkan Yardımcımız Şemsettin Karadoğan, hak, adalet ve eşitlik ilkeleri ile sendikal mücadele yaptıklarını belirterek, "Biz sorumlu sendikacılık yapan bir teşkilat olarak günü kurtarma derdiyle hareket etmiyoruz. Yıkmayı değil yapmayı, kutuplaştırmayı değil birleştirmeyi esas alıyoruz. Ülke hepimizin. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları, savaşta da barışta da hizmet üretiyor. O nedenle yüklerini hafifletmek, sorunlarına kalıcı çözümler üretmek gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yardımcımız Şemsettin Karadoğan, Sağlık-Sen Genel Merkez adına yeni yönetime başarılar diledi.

Genel Kurulda Divan Başkanı olan Genel Başkan Yardımcımız Abdülaziz Aslan'da, sağlık çalışanlarının kutsal bir görev yaptıklarının altını çizerek, "Sağlık çalışanlarımız her koşulda insanımızın sağlığı için mücadele veriyor, gece gündüz demeden insanımıza hizmet ediyor.  Bizde sizler için mücadele etmekten onur duyuyoruz. Sorunların çözümü için hem sahada tepkimizi gösteriyor hem de yetkililerle görüşerek çözüm önerimizi sunuyoruz. Mücadelemiz sağlık çalışanlarının mutlu ve huzurlu olması içindir"  şeklinde konuştu.

Yeni seçilen Şube Başkanımız Beytullah Bayır, eski Şube Başkanı İdris Güneş'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Şube Başkanımız Beytullah Bayır, büyük bir davayı omuzladıklarını dile getirerek, "Mücadeleyi kaldığımız yerden devam ettiriyoruz. Bu teşkilat oldukça sorunların üzerinden hep birlikte geleceğiz"  dedi.

Sağlık-Sen Karaman Şubemizin yeni yönetimi şu isimlerden oluşmaktadır:

Şube Başkanı Beytullah Bayır

Şube Sekreteri Mesut Etik

Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Acaruygun 

Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Güvener 

Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Hakan Şenel

Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi

Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayşe Gezgin..


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :